Kvalitní dřez Blanco Etagon 500-IF/A s hedvábným leskem 521748

Blanco Etagon patří mezi prestižní značky, které vyrábějí kuchyňské dřezy nejvyšší kvality. Díky modernímu designu a preciznímu zpracování jsou Blanco dřezy oblíbenou volbou pro mnoho domácností. Dnes si představíme jeden z nejmodernějších Blanco dřezů – Etagon 500-IF/A s hedvábným leskem 521748.

Nerezový jednodřez v hedvábném lesku

Tento dřez se pyšní nerezovou konstrukcí s hedvábným leskem. Díky svému modernímu designu působí elegantně a zároveň minimalisticky. Dřez je velmi praktický a snadno se udržuje čistý. Včetně montážního materiálu a sifonu je dřez označen jako čistě hygienický.

Montáž na pracovní desku o rozměru 54×50 cm

Dřez Blanco Etagon 500-IF/A s hedvábným leskem 521748 je vhodný pro montáž na pracovní desku s rozměry 54×50 cm. Díky svému rozměru dovoluje jako dřez optimální využití plochy pracovní desky kuchyně. Hloubka dřezu je 19 cm, což umožňuje komfortní mytí i většího nádobí.

Vhodný pro montáž do skříňky o šířce 60 cm

Tento dřez je vhodný pro montáž do skříňky o šířce 60 cm. Pokud tedy plánujete renovaci vaší kuchyně a máte skříňky přesně v tomto rozměru, je tento dřez pro vás tou správnou volbou. Dřez může být samozřejmě použit i do širší skříňky.

Dřez Blanco Etagon 500-IF/A s hedvábným leskem 521748

Také vás tento dřez zaujal? Navštivte naší stránku a dozvíte se více informací.